Glaaaad

Nu är jag hemma från en toppen helg i Norge, Drammen! Jag började helgen med ett pet i MsvB på fedagen, sen på Lördagen hoppade jag en MsvB+5 och var felfri och 2:a!!:D sen på söndagen hoppade jag MsvA grand prixen och var felfri med!!! Och jag kom 2:a där också!! Det var 6 hundradelar ifrån att vinna.. Han som vann hade 33.81 och jag hade 33.87.. Såå nära!! Men GrattisTom till vinsten! Jag leder just nu Baltic cup !!:D bästa April Is Full Of Suprises!! Kommer lägga upp filmer och bilder från Norge också!:)

Norge, Drammen

Nu sitter jag i Lastbilen på väg till Norge, Drammen! Jag ska tävla Baltic cup ! Tagga !!!
Sorry för väldigt dålig uppdatering!!
Jag har med mig April Is Full Of Supeises som jag hade förra gången i Baltic cup som jag då kom 3:a i Gran prixen! Hoppas det går lika bra denna gången!! //Ida och April :D

Ljungby

Hej,
Jag har inte hunnit att blogga i veckan för jag har haft fullt upp! Och just nu sitter jag i bilen påväg till Ljungby.. Jag ska tävla hela meetinget och jag ska ha med mig Dan! Men jag kommer att uppdatera bloggen under helgen så mycket som går så klart :D
Och när jag kommer hem så kommer jag lägga ut bild och film bomb! Jag har bara inte haft rid till att göra det än.. Men det kommer efter denna helgen.!
Det är också några gulliga folk som har gjort en fanclub på instagram om mig osv..haha!
Skriver mer under helgen!
//Ida

Baltic cup

Oj Oj!!
Nu e jag hemma efter en fantastisk helg!! Jag var och tävlade baltic cup med April is full of suprises..!
Hon var helt sjukt fiiiin!
Jag hoppade först en MsvB och där tryckte jag av hene för stort så jag fick ett skit pet.. men hon var jätte fin! Sen på Lördagen hoppade jag en MsvB+5 fast det var typ en MsvA... när vi hade hoppat klart osv... så sa dom att ett räcke som vi tyckte såg lite stort ut var 1.30cm... haha men där var det en "winning roand " som bedömning.. och jag var helt felfri..!!!!! och kom 3:a!!!! Helt sjukt nöjd!!! Sen på söndagen hoppade jag Gran prixen MsvA!! och det var typ samma bedömning som på lördagen.. alltså typ en "winnig roand".. och jag var helt felfri IGEN!!!! fantastisk ponny!!!!!!! Och i Baltic cup kom jag 3:a helt sjuuuukt!!!!!!!! Jätte nöjd och vilken fantastisk ponny jag har!!!
 
 
Det kommer komma filmer från helgen och en massa bilder!!!!!

idafranzeen.blogg.se

Elit ryttare April Is Full Of Suprises Dan The Man Läs gärna min blogg!

RSS 2.0