sjuk

Hej hej,
Jag har varit sjuk sen i tisdags å har ont i halsen/huvudet, feber..:(
Igår så hjälpte mamma mig att rida! Det är så synd att man just ska vara sjuk när man som mest vill vara frisk!
Mamma är i Jönköping på Charlies häst o hund.. FUSKIGT!
I tisdags så hoppade jag igenom Aprill i ridhuset, hon var super fin, vi hoppade kombination på 1.20 eller högre.. det var iaf super kul, Jag hoppade igenom henne till Eliten i helgen och till Dagstorp..:)
Kommer film när jag hoppade i ridhuset!
//ida :)

...

Hej hej
Förlåt för dålig uppdatering.. men har inte hunnit..!
Igår så red jag 5 st varav 2 mina! Jag red mina i skogen och på gärdet, dom var super fina så nu taggar jag tävling idag!
Jag har försökt att ladda upp filmer m.m men det går jätte långsamt men det kommer jag lovar!
Om mamma filmar idag på tävlingen så kan det hända att den filmen kommer upp också ;)
Skriver hur det gick m.m efter tävlingen! ;)
//Ida
Tennessee och jag ELIT 2011..?;)

..

Idag så red jag båda i ridhuset å båda var super fina! jag jobbade markarbete..;)
Igår så red jag båda på gärdet å då var dom pxå super dukper fiina ;)
video blogg kommer.. ;)
// Ida

hmm..

Tjena tjena!
 
Idag jobbade jag igenom Dan i ridhuset och han var super fin! Han kunde slapna av i galoppen och sänka sig riktigt lågt i traven! Högt betyg för han idag!
April red jag ut i snöstorm.. det var super kul, hon var pigg och diggade snöandet ;) haha!
Gör inte så långt inlägg nu..;)
Det är vissa personer som önskar att jag ska göra video blogg.. så det kanske blir av.. det får vi se ;) <3
// Ida :D
DM- mästare 2012 kat.D
 

Vetlanda m.m

Tjen tjena :)
Igår så var jag på tävling i Vetlanda, Det gick super bra! Jag var nolla och placerad i La med April..och det bästa var att rundan var rytmisk och fin! Sen tävlade jag en MsvB efter de och då så var jag nolla i grunden och sen i omhoppningen så tänkte jag "vinna eller försvinna" så då red jag på lite för fort och tryckte av henne för stort på en oxer men det var en bra runda där med så är jätte nöjd med helgen, Sen så stannade jag kvar på tävlingen och var och hjälpte min grymma vänn Linus Herzig! Jag var oxå med min älskade Clara, Jag träffade oxå 2 st goa tjejor, som heter Linn och Isa :) Alltid lika kul att träffa nya vänner!
Skriver mera i morron ;)
 
Vill bara säga att jag älskar dig mamma! du är bäst! Tack för allt du gör för mig! <3
April
Dan
Psst, det kommer mera bilder och filmer på Danii ;)
//Ida
 
 

Idag/igår

Igår: Igår så jobbade jag båda på gärdet! Dom var super fina.. Dan var helt fantastisk, han var avslappnad och kunde komma ner i form i galoppen.. helt FANTASTIC! Älskar han
Aprill var också fin men hon fick mera kontitions jobba och markarbeta eller ja det är ju samma som Danni fick göra..haha men och var också jätte fin, han var pigg å glad! ;)
 
Idag: idag fick Danni gå på gärdet och hoppa ett litet terräng hinder.. det tyckte han var jätt kul, Idag testade jag ett nytt bett på han.. och jag tycker att han faktist funkade riktigt bra på det! men jag har ju inte riktigt provat att hoppa på det än.. men än så länge tycker jag om det!
April fick gå i skogen å jobba.. hon var jätte duktig! vi galoperade en väg och jobbade henne den så kallade "långa" väget tbx å då vart hon super fin, men hon taktar alltid efter men har travat/galoperat om hon inte tillåmed gör det innan man har börjat med det..;) Haha crazy horse!
 
Jag tror att jag å lilla mamma ska gå ut å gå ringleden sen.. ;)
Glad alla hjärtans dag på er! <3

Idag..

Idag tänkte jag att jag skulle rida på gärdet på en och en ute i skogen! jag ska gå ut och rida nu, och jag har mockat.. Men igår så kunde jag inte lägga ut filmen.. för jag måste flytta den till ett annat program och så .. men den kommer ;) men jag lägger ut Bild/bilder på Dan och April så länge ;)
Idag fyller min kompis Elin år, GRATTIS!        Bild: Essenar Dundat och Jag :)

Tjenare

Nu har jag mockat och släppt hästarna för ett tagsen, nu tänkte jag att jag skulle gå ut och rida Dan och April :D lägger ut film på Dan och kankse på April sen ;)
//Ida             Bild: Jag och Dundee SM i Helsingborg
e
 
 
 
 

:D

Idag belv en bra dag!
Jag skulle åkt till örebro och tävlat och gått på ett möte där.. men det blev inte så pga vädret:/ men ist så åkte jag ner till TBHK och hoppade cm-hoppning på Dan, jag hoppade 1m och 1.10, han var super pigg men jätte duktig..det var ju första gg vi hopade en bana tsm! :D det jag behöver träna på är att mjukna i min hand lite tidigare innan hindrena, så blir det super bra!
Idag så red jag ut på April i skogen, hon var super piiiigg men ändå lika dampig och rolig som vanligt ;)
 
 
Följ mig på instagram!!! idalouisefranzen99 heter jag, glöm INTE de..haha :) ;) :D <3
Skriver mera sen ;)     
Bild: jag ooch dundee..vinst halmstad! fiinaste dundee! <3
 

Tagga tävling

Idag ska första starten för året göras! och det ska göras i jönköping ;)
Det ska bli super kul och båda 2 värkade pigga å glada när jag red dom igår så det blir nog super duper!
skriver sen hur det har gått m.m..Jag älskar mina hästar och är såå nöjd med tävlings året 2012 ni är bäst! Moflos Zorro,April Is Full Of Suprises, Charnhill Star <3
//ida

2012

Jag är väldigt nöjd med tävligsåret 2012! Bäst i Sverige av 99:or ! ;) xD

...

Igår så var jag i ridhuset och red! Det var den bästa dagen jag har haft med daniboy! han var super duper fin! Jag fick han att sänka sig och sluta kicka, det går åt rätt håll och frammot. April var som vanligt pigg fast inte stark och helt perfect!
Idag så red jag på banan och det gick också super, Jag tror att jag börjar få bort att danniboy kickar faktist.. jag fick en övning från ireland och den hjälpte! ja som sagt danniboy kickade inte idag heller bra några små gg men han har blivit jätte duktig!
April tränade jag öka minska med och att hon skulle lyda mig! skriver mera sen..ska äta nu ;) // Ida
Bild på Dundat från ireland :D

På tåget..

Tjotjena,

Jag åker på tåget nu.. Jag har inte varit rastlös och kommer inte att vara.. Har haft 278 meddelanden.. Tack för att ni har underhållet mig;) och tack Vilma haha! <3 jag är snart i Stockholm och där ska jag byta tåg..:/ men det ska nog gå bra! Jag längtar hem till mina små ponnysar! Men ikväll ska mamma och pappa på 50års fest tror jag.. Min sysslings pappa fyller 50 år! GRATTIS!
Och jag ska nog stanna hemma helt ensam tror jag.. Haha! Men nu ska jag fortsätta att svara! ;) skriver mera intressant i kväll kanske:)
//Ida

Bollnäs

Hej hej
Förlåt för dålig uppdatering men är ju hos en kompis i Bollnäs!
Vi har varit och kollat på Peter Ericsson träning och Vilma har hoppat Pay and jump! Hon var skit duktig!
Idag har vi också åkt på sopsäckar i en as grym backe! Hahah flög jätte mycket!
I morron så ska jag rida Vilmas häst Agnes (stavning) och vi ska rida ut eller i paddocken..!;) ska bli jätte kul! Hinner inte blogga mera nu men blir bättre uppdatering i morron när jag sitter på tåget i typ 6-7 timmar eller något! Så var social då på kik! Franzen99
Saknar mina små älsklingar där hemma! Vill åka hem och rida fast att det är jätte kul här med! Dan och April borde ha följt med mig tycker jag men vi ses ju snart mina älsklingar!<3
Hörs senare!//Ida,Vilma och Maja!<3

Skolan

Hejsan,
Nu sitter jag i bussen med skolan och ska till Arena badet i Skövde!
Idag skulle jag till tandläkaren.. Men det blev inte så.. Jag gick dit vi 08.00 på morgonen och så men sen så sa dom att du får komma hit på måndag ist för att vi har inte tid med dig nu, för det kommer och ta för lång tid om du ska med skolan sen.. Haha!
Men vi 12 ska jag åka till Bollnäs som ni kanske vet?! Så jag ska gå upp tidigare från badet så kommer mamma och hämtar mig utanför arena! Skriver mer när jag sitter i bilen i ca 5 timmar eller något kanske mera vad vet jag.. Haha.. Men då har jag lååång tid på mig att blogga! På söndag ska jag åka hem från Vilma i Bollnäs och då ska jag sitta på tåget själv i över 5 timmar så va sociala på söndag från kl 14.00 till 19.00 glöm inte det! Ni kan kika mig! franzen99 heter jag!
Bilden är på mig och april från ELIT lags träningen! <3

idafranzeen.blogg.se

Elit ryttare April Is Full Of Suprises Dan The Man Läs gärna min blogg!

RSS 2.0