God natt

Hej hej!
 
Nu har jag packat klart tills jag ska till Bollnäs till grymma Vilma! Imorgon ska jag åka till min grymma, bästa kompis i Bollnäs.. vi ses inte så mycket för det är ju ganska långt i mellan oss.. haha men ja vi ses ju nån gg per år eller varannat år ;) Läääängtar sååå mycket tills vi ses!
Men nu till det andra igen..Jag har ridit Danni Boyii som jag kallar han nu ist för Dan om ni undrar..hihi.. och han var fiin fast lite smått busig.. han kickar ju lite granna i galoppen..hihi men han är nog bara lite katig så det ska jag nog ta bort från han så blir han en super duper häst för mig!
Och April gick JÄTTE bra! hon var super fiin idag, vi galopperade väldigt mycket och jobbade kondis, lydnad m.m..
Jag skriver inte så långt inlägg nu får jag ska gå och lägga mig nu.. och tagga inför i morron..
 
Nu kom jag på en sak jag skulle skriva också.. imorgon har vi skidans dag i skolan och jag ska åka till arena skövde och bada.. med mina kompisar i skolan.. vi kommer och ha det awsm! men på fredagar eller alla fradagar så har vi sovmorgon till 09.15 isf för 08.20 inte så stor skillnad men det är ju alltid något ;)
 
Go´natt alla grymma läsare! :D// Ida          BILD: Jag och cipa´s på GP-ponnyn <3
 

Skolan

Just nu är jag i skolan.. Jag har SO lektion som börjar 08.20 och slutar 11.50 fast nu har jag rast och då får man passa på att blogga! Efter SO har jag bara en massa andra tråkiga lektioner:/.. Sen slutar vi 15.20.. Men jag längtar redan tills vi slutar! Jag vill hem och rida mina älsklingar alltså April och Dan! Jag tänkte att jag skulle rida ut i skogen i en sväng och sen jobba dom på banan lite efter ;) det är sååå skönt att snön har gott bort nu.. För några dagar sedan var det helt vitt och nu är det helt grönt på backen.. Haha men vi får hoppas att det inte blir kallare nu så att det inte fryser för då kan jag inte rida på banan..:( men bara det är som jag vill med vädret så är livet så bra som det kan bli! Jag tänkte att jag skulle lägga ut en film på Dan när jag hoppar han (ett hinder) så kan ni kolla på den om ni vill..;) men nu börjar jag lektionen så jag måste gå nu .. Skriver mera hemma sen! // Ida :)

Allt möjligt!

Halloj!
 
När jag red förut så red jag på banan och lät henne sträcka ut sig och försöka få henne att gå i låg form.. men det e ju svårt på tanke på hur knasig hon är.. ;) haha! <3
 
DET kanske en dags för frågestund?
Det e bara att fråga på vad ni vill och hur mycket ni vill!
ni kan skicka frågot till : [email protected] eller skicka på annat sätt kommentarer,sms (för er som har mitt nummer), kik (på kik heter jag franzen99)  m.m
 
Ni kan också följa mig på instagram tycker jag!
mitt namn där är : idalouisefranzen99 följ mig nu om ni inte redan gör det! Det är gratis att göra shoutout  ;)
 
Nu har jag också skaffat blogg appen i mobilen så nu kommer jag att blogga från mobilen också ;) så om ni laddar ned den appen så kommer ni att kunna kolla min blogg där också tror jag ;) <3
 
Nu ska jag gå och lägga mig Go´natt // Ida   ..Min galna hest (april) från träningen med Elit laget (Ale-jennyLund)
 

Hemma..

Tjena tjena,
 
Idag så hade jag en väldigt jobbig dag.. onsdagar är den värsta dagen i mitt liv! i skolan har vi väldigt tajt och typ ingen rast..:/ vi har Tyska på morgonen och sen har vi bad.. efter badet har vi 35 minuter på oss att duscha och äta.. :O efter det så får vi springa upp till klassrummet och ha NO i ca 4 timmar sen slutar vi kl 15.20.. HATAR DET! men iaf.. jaa efter skolan var det ju iallafall kul!, jag tog bussen till en kompis och vi va en stund.. och nu har jag precis kommit hem och ska rida i mörkret! :D  skriver sen hur det gick och vad jag gjorde!
 
Juste.. kom på att jag kanske skulle berätta lite om mina ponnysar! så här kommer det lite kort om båda!:
 
Namn: April Is Full Of Suprises
Ålder: 8 år
Kategori: C-ponny
Imp. Ireland
April som hon kallas är helt fantastisk tjej.. iaf för mig!! jag och April har gjort mycket tsm på VÄLDIGT kort tid! Vi har vunnit Änglahoppet 2012, vunnit några MsvB, startat MsvA och kommit 3:a på första starten.. det var på grevagården Christmas showen.! April är en tjej som är helt "crazy" men hoppar gelt grymt..! Hon har blåa ögon och är svart/vit alltså skäck :)
 
Namn: Dan TheMan
Ålder: 9år
Kategori: D-ponny
imp. Ireland
 
Dan som han kallas är en ponny som kan hoppa fantastiskt! men vi har lite på att jobba med allt det andra..;) Jag har inte haft han så länge.. jag har haft han sen ca 15 december eller något tror jag alltså mitten av Dacember. vi har hoppat nåt enstaka hinder på ca 1.20. det vi behöver jobba på är galoppen för att han kickar lite.. men det ska vi nog fixa till genom att bygga upp mera muskler, få han avslappnad och rund i galoppen! kommer lägga ut film på han! :D                           
Bild på mig och min gamla B-ponny Tenessee! saknar den tiden! <3
 

klart för idag

Tjena bloggen!
 
Idag har jag ridit båda hästarna på banan, båda gick jätte fint! Jag mjukade dom och lät dom sträcka ut! // Ida
Kommer mera senare :)

Börjar igen

Nu tänkte jag att jag skulle börja blogga igen! läs gärna min blogg! ( sprid vidare)!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

idafranzeen.blogg.se

Elit ryttare April Is Full Of Suprises Dan The Man Läs gärna min blogg!

RSS 2.0